JesperJee

Världens sista bloggare?!

Kategori: Allmänt

Så föll dett sista lövet till marken, den sista kulan avlossades och den sista bastiljen föll.....det var bara för mig att erkänna mig besegrad och ge upp....ge efter för trenden....Bli en "Blogger"!  
De som vet har försäkrat mig att övergången skall bli smidig och relativt smärtfri. 
"-Ge bara efter! Slappna av. Innan du vet ordet av är du en av oss!"  Deras ögon är stora, pupillerna vidgade när de med saliven skummande i mungiporna tornar upp sig kring mig...."En av ooooooooss!"  

Har aldrig varit bra i gängsammanhang, aldrig varit bra på lagsport utan gillar egentligen att hålla mig för migsjälv med mina funderingar. Hur skall detta gå?  Känner efter....känns det inte lite annorlunda redan nu? Hm....lite som jag kan tänka mig att Stureplansstekarna med sina kotlettfrisyrer och rosa skjortor känner sig när de står i grupp....en exakt replika av den till höger....som tegelstenar i en mur....Eller tonårstjejer med sina CanadianGoosejackor och bara blåfrusna ben....Och nu är jag snart en i mängden....En av Er Bloggare.

Det börjar svartna för ögonen...Snart är JAG borta. När Blogg-Jesper vaknar upp skall han fota sin frukost och beskriva den online för alla som vill läsa. Kanske duscha och blogga om det med. Kan hända att jag inte gör något annat än att ligga i soffan och se Scrubs eller FamilyGuy....kanske....men Du? Då skall jag skriva om det!  Folk Måste få veta!! 
Det enda problemet jag kan se är att jag stavar bättre än den genomsnittlige bloggaren.....Men det problemet kanske löser sig på sikt? 

Nu....en stickande känsla i kroppen....svartnar....en tunnel.....meningslös info.....Imorgon skall jag blogga.....Imorgon.....



Kommentarer

  • Micke P säger:

    Bra där, jag ser upp till en man som dukar under för frestelser :)

    Du är måhända en aning kaxig när du skriver att du stavar bättre en snittet, det får mig att likt en stjärnadvokat vilja attackera varje tillstymmelse till felformulering, felpunktation och annan språklig bedrövelse. Jag börjar nu:

    CanadianGoose Jackor, skrivs ihop och utan stor bokstav i "jackor". För regler i korrekt punktation hänvisar jag till www.semantix.se

    Kram på sig!

    2008-08-24 | 17:04:28
  • Therese säger:

    ...välkommen till den grå massan! ;) Du bloggar bra i alla fall!

    2008-12-24 | 11:42:26
    Bloggadress: http://theresegoesabroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här: