JesperJee

Trött

Kategori: Allmänt

 

Trötthet kan vara många olika saker. Man kan vara trött fysiskt eller psykiskt. Trött  på en person eller sigsjälv. Trött på ett ämne….

 

Jag har upplevt de flesta sorters trötthet och kommit fram till att den värsta sorten är när man är trött sigsjälv.  Alla upplever det nån gång… ”vad vill jag? Vart skall jag? Vem är jag? Vad håller jag på med och varför?!”  Pratade med en god vän häromdagen som upplever precis det just nu. Ingen riktning i sitt liv, tycker inte att han duger till, oro för framtiden……Ja den som det visste.

 

Har länge sökt efter migsjälv och min mening. Har varit inne på rätt väg så många gånger bara för att vika av och stanna upp där jag minst av allt vill vara. Varför skall det vara så svårt att tänka positivt och så lätt att vara negativ?  Det är bara en själv som sätter hinder för en själv….med hjälp av  sina tankar kan man påverka sitt öde i nästintill oändlig utsträckning. Jag vet det…varför kan jag inte ta fasta på det?? Eller…klart jag KAN men….hehe blir så TRÖTT migsjälv!

 

Just nu repar jag ny show. Hade lovat migsjälv och andra att inte negga ihop och gnälla men direkt jag fick materialet svepte tankarna in som svarta moln över en Excorsism.

 

Fixar jag detta? Nej det är för svårt!! Vad skall de med mig till? Varför anställde de MIG??

 

Men så har det alltid varit och jag har alltid klarat av det. Suttit i årets slut och sett tillbaka, klarade det jag skulle och mer därtill och lovat migsjälv att nästa gång skulle bli annorlunda. Tro på migsjälv!! Men då börjar det om igen….Så trött migsjälv!!

 

Hehe….men nu har jag skrivit detta som ett slags terapi för migsjälv….Säsongen som kommer lovar gott….Jag e taggad!

 

Kom förbi! Åre blir grymt i år!!