JesperJee

Irritationsmoment part deux

Kategori: Allmänt

Idag använde jag min bankdosa för att betala en kronofogderäkning (!). Saken var den att jag för snart ett år sen gick in på Swedbank sergelgatan för att göra några ärenden då två män i slipsar erbjöd sig byta ut mitt bankkort mot ett nytt. 

Efter nån vecka fick jag ett nytt kort, känns ju alltid lite ballt att ha flera kort så jag behöll mitt gamla. Till saken hörde dock också att detta nya kort tydligen var ett kreditkort, något jag INTE ansökt om eller ens ville ha! Är extremt dålig med pengar och ett sådant skulle ruinera mig!!  Fick sen en räkning på 6000 nånting kronor som skulle betalas....

Betalade hälften och sen hörde jag inte av dem igen....skumt men det föll i glömska efter ett tag. Nu visade det sig iallafall igår att ärendet gått till kronofogden!! UTAN att jag fått påminnelser eller räkningar eller dylikt. Så....jag betalade allt på ett bräde för att slippa betalanmärkning. Fyratusen kronor!! Kändes surt att ta från sparkontot men vad gör man?

Sen visade det sig att jag har fått ett stort brev från min hyresgäst i sthlm fullt med räkningar inklusive CSN och en massa annat. Såg framför mig hur mina besparingar bara krympte och krympte! 

Men nöden har ju som bekant ingen lag. 

När jag sen kommit hem för att betala alla dessa räkningar och påbörja ett nytt sparande....så är min förbaskade bankdosa spårlöst försvunnen!!!! Den KAN inte vara borta! Låg i köket innan jag gick!! Blir bindgalen och vill kasta grejer omkring mig. Men hjälper det?? 

Så nu är det jag som imorgon vandrar till banken och skaffar en ny dosa...som lär kosta 300 spänn!! Och sen lovar jag Er att min förbannade helvetesdosa dyker upp 12 minuter efteråt! Kan det bli mer annoying!?!

By the way....Kommer inte in på facebook heller pga att "webbplatsen" uppdateras.....vill spränga nån.....
snart!